Ulyses HSK

HOME/PORTFOLIO

Blastoff Digital App Agency

CASE STUDY:
ULYSES
HSK APP

In 2019 lanceerde Tesipro Solutions de Ulyses Cloud management platform, een innovatieve tool voor de hotelbranche, die processen automatiseert, bedrijfskosten minimaliseert en directe boekingen verhoogt.

Als uitbreiding op het Ulyses Cloud-platform gaf Tesipro Solutions ons de opdracht om Ulyses HSK te ontwikkelen, een webapp voor gebruik door vloerpersoneel. De app zou de functionaliteit hebben om huishouding en onderhoud in realtime te verbinden met de receptie. De belangrijkste functies van de app zijn: distributie van kamers, beheer van vloertaken en onderhoud, controle van de evolutie van taken en controle van kamers minibars.

De werkzaamheden werden in verschillende fasen uitgevoerd en er werden verschillende beoordelings en validatie instanties opgericht. Voor ontwikkeling en programmering gebruiken we het Ionic Framework met Typescript en verschillende bibliotheken (pakketten) om de verschillende functies van de Web App te ondersteunen, zoals Ionische opslag voor opslag, ngx translate voor meertalig, date ns voor dates en compodoc voor documentatie. De API toegang en het verbruik van het Ulyses Cloud-platform is geïmplementeerd in de webapp.

Klik voor meer informatie op dit link.