AXA Structured Capital Strategies

HOME/PORTFOLIO

Blastoff Digital App Agency

CASESTUDIE:
AXA STRUCTURED
CAPITAL STRATEGIES APP

Deze IOS app is een financiële app met beoordelingen van annuïteiten beleggingen voor gebruikers. Dit doet het door gebruikers te helpen met het vinden van een product dat past bij hun investeringsprofiel. Deze app, alleen voor iPad en beschikbaar in de US App Store, is momenteel actief en gratis te downloaden en fungeert als informatiekanaal over de portefeuille van AXA’s beleggingsproducten.

Een belangrijke eigenschap van de app is dat gebruikers informatie over elk product krijgen door interactieve grafieken. Deze kunnen worden aangepast om andere alternatieven of verwachte investeringsopbrengsten te zien.
Blastoff Digital App Agency
Onze betrokkenheid bij het project bestond uit drie fasen. De eerste fase was het UX ontwerp dat de scherm flow van de app bepaalde en hoe de grafieken zich gedroegen op basis van de gebruiker. De tweede fase bepaalde het ontwerp van de interface, dat vrijwel hetzelfde is als de huidige live versie van app.

Na het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van het project waren vastgesteld, hebben wij de ontwikkeling van front-end en back-end met de respectievelijke testrondes op ons genomen. Momenteel zijn wij actief met het onderhoud van de app inclusief updates.
Blastoff Digital App Agency

Voor meer informatie, ga naar de App Store preview pagina.