Onze Diensten

HOME/ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN: FOCUS OP HET VORM GEVEN AAN UW IDEEËN.

Blast0ff’s belangrijkste missie is u een flexibele service te bieden die is afgestemd op uw wensen met specifieke aandacht voor kosten en tijdsbeperkingen. Het startpunt van onze samenwerking brengt uw verwachtingen, doelen en behoeften in kaart. Ons advies is altijd gratis.

Of u nu volledig vanaf het begin moet beginnen, een design opfrisser of alleen een upgrade nodig heeft, wij kunnen u helpen met onze gesegmenteerde diensten.

Projectplanning: Door uw bedrijf en uw branche te onderzoeken en te leren kennen, kunnen wij een op maat gemaakt plan voor uw project vormgeven.

Digital Branding: Wij helpen bij het definiëren van uw bedrijfsidentiteit door logo design en andere grafische elementen die nodig zijn voor het ontwikkelen van uw merkidentiteit.

Copywriting: Wij staan voor u klaar als u behoefte heeft aan creatief schrijfwerk specifiek gericht op de inhoud van uw digitale media.

Testen: Voor een succesvolle oplevering van uw project, worden gestandaardiseerde testen uitgevoerd tijdens het ontwikkelingsproces.

Website Onderhoud: Zodra uw project is opgeleverd en live staat, blijven wij u ondersteunen met preventieve en correctieve ondersteuning die nodig is binnen een digitale oplossing.